25% rabatt prova-på-rabatt. Använd koden GodMat när du skapar ditt konto.
Hoppa till huvudinnehåll.
Färdiga maten ¨

Färdiga matlådor hem till dig i Stockholm

Allt tar längre tid i storstäder, är det inte lång pendling så är det rusning, köer och stress. Under sådana förutsättningar kan det bli svårt att hinna handla och laga bra mat, även om man tycker om att ha koll på maten.

Vi levererar färdiga matlådor i Stockholm och gör det enkelt för dig att äta vällagad mat från färska råvaror, hemma hos dig, när du vill.

Du väljer i förväg från veckomenyn, vi lagar maten och levererar färdiga matlådor hem till dig i Stockholm, så många matlådor du vill, och så ofta du vill i veckan.

På menyn står klassiska, kompletta rätter, en hälsosam mix av grönsaker, kött, kyckling och fisk utan onödiga tillsatser och e-ämnen. Portionerna är rejäla, du ska inte gå hungrig efter en matlåda från oss. Varken råvaror eller matlådorna har besökt en frys, så det går utmärkt att frysa in till en annan dag om det blir över.

Kockarna som planerar, tillagar och smakar av menyerna arbetar självklart alltid med ett klimat och hållbarhetstänk, samma sak med svinn. Vi lagar bara den mat som är beställd inför varje leverans så vi slipper onödigt svinn.

Prova en prenumeration på matlådor, du kan givetvis pausa när du vill. Välkommen till ett enkelt sätt att beställa färdiga matlådor i Stockholm.

Välj rätter och beställ

Du väljer maträtter till din första leverans nu och matlådorna levereras hem till din dörr.. Sen är det bara att värma och njuta av en härlig måltid. Maträtterna till din nästa leverans väljer du från ditt konto.

Biff_stroganoff_cropped
Biff Stroganoff
109 kr/st
Lägg till
-
1
+
Kycklingcurry_cropped
Kycklingcurry
119 kr/st
Lägg till
-
1
+
Chilistekt_laxfile_cropped
Chilistekt laxfilé
119 kr/st
Lägg till
-
1
+
Kycklingpasta_cropped
Kycklingpasta med örter
119 kr/st
Lägg till
-
1
+
Fläsknoisette_cropped
Fläsknoisette med champinjoner
129 kr/st
Lägg till
-
1
+
Ungsstekt_falukorv_cropped
Ugnstekt falukorv
89 kr/st
Lägg till
-
1
+
Lammfärsbiff_cropped
Lammfärsbiff med fetaostsås
129 kr/st
Lägg till
-
1
+
Sejfile_med_dill_cropped
Sejfilé med dill- och skaldjurssås
129 kr/st
Lägg till
-
1
+
Ungersk_gulash_cropped
Ungersk gulasch
109 kr/st
Lägg till
-
1
+
Örtbakad_torsfile_cropped
Örtbakad torskfilé
129 kr/st
Lägg till
-
1
+
Ingen bindningstid

Vi erbjuder en prenumerationstjänst utan bindningstid. Du kan pausa din prenumeration när du vill. Dock senast 8 dagar innan din nästa leverans.

! !
Se om vi kan leverera till dig