Just nu 25% rabatt 💥 Använd koden ➡️ NYSTART24
Hoppa till huvudinnehåll.
färdiga matlådor

Färdiga matlådor hem till dig i Göteborg

Allt tar längre tid i storstäder, är det inte lång pendling så är det rusning, köer och stress. Under sådana förutsättningar kan det bli svårt att hinna handla och laga bra mat, även om man tycker om att ha koll på maten.

Vi levererar färdiga matlådor i Göteborg och gör det enkelt för dig att äta vällagad mat från färska råvaror, hemma hos dig, när du vill.

Du väljer i förväg från veckomenyn, vi lagar maten och levererar färdiga matlådor hem till dig i Göteborg, så många matlådor du vill, och så ofta du vill i veckan.

På menyn står klassiska, kompletta rätter, en hälsosam mix av grönsaker, kött, kyckling och fisk utan onödiga tillsatser och e-ämnen. Portionerna är rejäla, du ska inte gå hungrig efter en matlåda från oss. Varken råvaror eller matlådorna har besökt en frys, så det går utmärkt att frysa in till en annan dag om det blir över.

Kockarna som planerar, tillagar och smakar av menyerna arbetar självklart alltid med ett klimat och hållbarhetstänk, samma sak med svinn. Vi lagar bara den mat som är beställd inför varje leverans så vi slipper onödigt svinn.

Prova en prenumeration på matlådor, du kan givetvis pausa när du vill. Välkommen till ett enkelt sätt att beställa färdiga matlådor.

Läs mer om vår meny

Har du några frågor?

! !
Se om vi kan leverera till dig