Just nu 25% rabatt 💥 Använd koden ➡️ NYSTART24
Hoppa till huvudinnehåll.
Färdiga matlådor

Färdiga rätter lagade på bra, färska råvaror

När du beställer våra färdiga matlådor med hemleverans direkt till din dörr, så väljer du hur många rätter du vill, till så många personer du vill. Enklare och bättre än så kan det inte bli.

En prenumeration på färdig mat hem till dörren är en lösning för dig som kanske har svårt att hinna med allt i vardagen, eller kanske helt enkelt vill slippa matlagning ett par dagar, men ändå äta vällagad mat från färska råvaror i hemmets lugna vrå. Vi har ingen bindningstid och du väljer själv hur många matlådor du vill ha och när.

Prova ett enkelt sätt att få färdiga matlådor hem till dörren.

Se vår meny
matlåda_torsk ¨

Mat tillagad av professionella kockar

Det vi erbjuder är det bekvämaste och enklaste sättet att njuta av god husmanskost. Vi finns där när du vill ha god mat. Varje rätt är noggrant utvald bland de rätter som blivit matklassiker, och tillagad med de finaste råvarorna för att garantera en förstklassig smakupplevelse. Glöm torra kycklingfiléer, överkokta grönsaker och rätter utfyllda med billiga råvaror; vår meny består av varierande och balanserade måltider som är lika närande som de är läckra. Dessutom består våra matlådor av rikliga portioner för att garantera att du blir mätt.

Välj dina favoriter från veckans rätter i menyn så levereras matlådorna hem till din dörr med kylbil. Matlådorna som levereras är kylda, inte frysta, för vi vill att du ska få färsk mat. Våra matlådor har en hållbarhet på över en vecka efter det att du fått den. Men skulle du få mat över eller vilja äta den senare kan du helt enkelt frysa in den.

Sluta kompromissa mellan smak och tid. Beställ från Färdiga maten idag och upplev skillnaden med matlådor av professionell kvalitet! Dessutom är vår all vår mat är gluten- och laktosfri.

Se vår meny
färdiga matlådor ¨

Nya maträtter på menyn varje vecka

Varje vecka erbjuder vi en varierande meny av måltider med kyckling, fisk och kött. Vi byter meny varje vecka i fem veckor. Ska vi nämna några: Stekt fläsk med löksås, köttbullar med gräddsås och lingon, kålpudding, lasagne, bara för att nämna några. När du skapar ditt konto väljer du maträtter till din första leverans och sedan, från Mitt konto, är det enkelt att välja mat för dina kommande leveranser. Hittar du dessutom absoluta favoriter så kan du spara dom så nästa gång dom dyker upp på meny så kommer dom att levereras hem till dig. Enklare än så kan det inte bli.

I menyn ser du inte bara maträtterna, du kan ju också självklart se innehållsförteckning, näringsinnehåll och eventuella allergener. Vi vill att du ska veta exakt vad du får! En färdig matlåda med god, klassisk mat från färska råvaror. Och som vi tidigare sagt så är all mat tillagad av våra professionella kockar.

Starta en prenumeration idag! Vi har ingen bindningstid och du styr själv hur ofta du vill ha leverans.

Se vår meny

Välj rätter och beställ

Du väljer maträtter till din första leverans nu och matlådorna levereras hem till din dörr.. Sen är det bara att värma och njuta av en härlig måltid. Maträtterna till din nästa leverans väljer du från ditt konto.

matlåda_kalvsaute
Kalvsauté med champinjoner och kokt potatis
129 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_coq au vin
Coq au Vin med potatismos
119 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_torsk
Panerad torsk med Sauce Vert och dillslungad potatis
119 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_tandoorikyckling
Kyckling Tandoori med Jasminris och Raita
119 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_frikadeller
Frikadeller i currysås med jasminris
109 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_pasta-bolognese
Pasta Bolognese med hyvlad Grana Padano
89 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_fläskytterfilé
Helstekt fläskytterfilé med klyftpotatis och svartvinbärsgelé
119 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_rödspätta
Pocherad rödspättafilé med hummersås och potatismos
129 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_bratwurst
Bratwurst med klyftpotatis
109 kr
Lägg till
-
1
+
matlåda_kålpudding
Kålpudding med gräddsås
99 kr
Lägg till
-
1
+
Beställ inom 3 dagar och 6 timmar så får du din mat till nästa möjliga leveranstillfälle, söndag 03 mars.
Ingen bindningstid

Vi erbjuder en prenumerationstjänst utan bindningstid. Du kan pausa din prenumeration när du vill. Dock senast 8 dagar innan din nästa leverans.

Super smidigt. Lägga upp konto, enkelt. Lägga upp order, enkelt. Ändra order, enkelt. Betalningsalternativ, enkelt. Levereras ut till mig långt ut på landet dit ingen annars hittar, enkelt. Bäst av allt - slipper tänka på vad man ska laga för mat.

Helene

God och vällagad husmanskost! Lyxigt att välja rätter och sen få dom levererade hem. Superenkelt!

Lisa

Min syster och jag, 70+, kunde äntligen äta färdigmat med god aptit under nyårshelgen. Den färdigmat som finns i snabbköpen gör att man tappar lusten. Enformig, illa lagad och dåligt kryddad. Vi vill så gärna tacka er för RIKTIG MAT, och vi hoppas att ni ska finnas kvar och att ni ska klara att hålla den här kvaliteten. Ni gav oss matlusten tillbaka, tack!

Ingela

Är det något du undrar?

! !
Se om vi kan leverera till dig